Nicolas Cage beschuldigd van seksueel misbruik

EPA
Hollywoodacteur Nicolas Cage wordt beschuldigd van seksueel misbruik door een vrouw die claimt een knipperlichtrelatie met hem gehad te hebben. 

Vickie Park zegt volgens de Amerikaanse website The Blast dat ze twee weken geleden is misbruikt door de 54-jarige acteur. Ze was samen met hem bij het Slash Film Festival in Wenen. Hij heeft haar na afloop misbruikt, stelt ze. Cage was volgens haar 'extreem onder invloed'.

The Blast stelt dat deze beschuldigingen onderdeel zijn van rechtbankdocumenten die zij in het bezit hebben. De aanklacht is onderdeel van een straatverbod dat Vickie heeft aangevraagd tegen Alice Kim, de ex-vrouw van Cage. Park zegt dat Kim haar lastigvalt en stalkt op sociale media. Ze zou te bang zijn om haar huis alleen te verlaten.

De rechtbank wil Vickie eerst ondervragen voor het straatverbod wordt afgegeven. Die zitting vindt later deze maand plaats. Een woordvoerder van Cage en Kim noemt de beschuldigingen absurd en ontkent alles.
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johan fransaert

  tegenwoordig word je al beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag als je een hand op de schouder legt we zijn hier naar islamietische fundamentalistische regels aan het opschuiven en tenzij het over verkrachting gaat sinds wanneer kunnen vrouwen niet langer kenbaar maken dat ze niet akkoord gaan.

 • dominique castelein

  ik zou voorstellen aan alle rijke en publieke mannen om rond te lopen met een body camera en al die wijven die aandacht willen,als die wijven zo verder blijven doen zullen ze binnen korte tijd als moslimas behandeld worden,compleet ingepakt vooral ze het huis verlaten

 • Thierry Vansweevelt

  Cage heeft financiele problemen. Dan gaan mensen drinken en andere zotte dingen doen. Ik geloof dit wel.

 • Ludwig Vanden Boer

  Kan men niet beter in de gazet beginnen zetten wie niet betrokken is bij een seksueel getint schandaal? Het komt nog zover dat ge pas na een akte bij de notaris en drie maanden wachttijd avances moogt maken.

 • jef Joossens

  Mannen stop daar toch eens mee om aandacht te schenken in de krant van zo een geldwolven. Ik word daar gewoon mottig van.