Nicki Minaj is nogal veeleisend in bed: "Drie keer per nacht, of je kan vertrekken"

EPA
De vriendjes van Nicki Minaj hebben het niet gemakkelijk. De rapster blijkt immers erg veeleisend in de slaapkamer. "Als je geen drie beurten per nacht aankan, hoeft het voor mij niet", vertelde de 35-jarige ster aan Ellen Degeneres.

'I'm looking for a nigga to give some babies', rapt Nicki Minaj in haar nummer 'Barbie Dreams'. Ze laat iets verder weten dat ze niet echt een type heeft, maar er is wel een belangrijke voorwaarde: 'if he can't fuck three times a night, peace'. Drie keer per nacht? Is dat artistieke vrijheid of realiteit?, vroeg Ellen Degeneres zich af. Ze voelde Nicki in haar talkshow dan ook even aan de tand.

Minaj liet zich niet uit het lood slaan door de vraag en bevestigde haar teksten. "Als je een vriendje hebt die je maar een of twee keer per week kan zien, dan ja: drie keer per nacht. En als je dat niet aankan, mag je vertrekken." Er zijn trouwens nog meer eisen: "Er mag niet meer dan een half uur tussen elke sessie zitten", dicteert de rapster, die momenteel een knaloranje kapsel aanhoudt.

Geen man nodig

Knuffelen achteraf hoeft dan weer niet. "Als ik klaar ben en ik me goed voel, laat me dan met rust. Ga me een boterham smeren of zo." Ook voorspel is niet haar favoriete ding. "Doe wat je moet doen, maar haast je een beetje. Ik heb geen zeeën van tijd."

De ster had daarnaast ook nog een serieuze boodschap voor al haar jonge vrouwelijke fans: "Ik probeer me nu gewoon te amuseren. Ik heb eigenlijk al sinds mijn vijftiende non-stop een relatie. Dit is de eerste keer dat ik single ben en ik ben gelukkiger en vrijer. Ik had altijd het gevoel dat ik een man nodig had, maar ik wil dat iedere vrouw weet dat dat helemaal niet zo is."
58 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • michel van dam

  ik ga gelijk pleitte, en geef haar een vibrator op 380V

 • Sobek Wessels

  Zulke mensen noemt men narcistische neuroten ! Daarom dat hare vent waar ze al jaren mee samen was haar bedroog met een ander omdat de Man te Veel Seks kreeg waarschijnlijk ??

 • jos meurrens

  Dat type heeft op mij een omgekeerde reactie.

 • Guy Beeckmans

  Als het moet kan ik drie keer of meer per nacht.....gaan plassen

 • Tomé Martinho

  Een vrouw die zo'n uitspraken doet, zoekt aandacht of is maagd. Mannen, laat die opgedroogde pruim (35 jaar!!!) met haar liedjes links liggen.