Nicki Minaj heeft de acteermicrobe te pakken

Zangeres Nicki Minaj
photo_news Zangeres Nicki Minaj
Nicki Minaj kreeg onlangs een kleine bijrol in de film 'The Other Woman' samen met Cameron Diaz. Nu heeft ze van de filmindustrie geproefd en wil ze duidelijk meer. Ze heeft zelfs al enkele audities achter de rug.

Minaj gaf aan MTV News toe dat ze meer wil dan alleen maar een zangcarrière: "Dat kleine rolletje in de komedie met Diaz heeft me warm gemaakt voor meer acteerwerk. Het gaf me een idee hoe zo'n dag op de set er uitziet en zo'n dag was echt leuk, daarom wil ik graag na verloop van tijd een echte grote rol", vertelt Nicki.

"Ik ga nu zelfs al naar verschillende audities, en probeer de juiste rol te vinden die bij mij past." Toch zal die grote rol nog even moeten wachten, want Minaj is druk bezig om haar nieuwe album klaar te stomen voor de release.  

Wanneer haar acteercarrière daar is, zal ze zich niet toespitsen tot één soort film. "Ik heb een veelzijdige persoonlijkheid. De ene dag zou ik willen meespelen in een komedie en de andere dag dan weer eerder iets serieuzer. Maar ook films zoals X-Men spreken me aan", geeft Nicki toe.

Nicki Minaj samen met haar co-actrices in 'The Other Woman'.
AP Nicki Minaj samen met haar co-actrices in 'The Other Woman'.