Neus van Janet Jackson staat op instorten, zeggen experts

Janet Jackson in 2015, met een nog gezond uitziende neus.
REUTERS Janet Jackson in 2015, met een nog gezond uitziende neus.
Janet Jackson (51) liep voor het eerst in lange tijd nog eens op een rode loper tijdens de 'OUT100 Gala’s Music Icon Awards', vorige week. Veranderingen in haar iconische look doen fans - en experts - echter vermoeden dat er iets mis is met haar gezicht. 

De zangeres had een opvallend plattere neus, met afhangende neusvleugels. Dokter Matthew Schulman, een plastisch chirurg uit New York, beweert zelfs dat haar neus op instorten staat. "Ik zie dat de neus is ingezakt. Dat is waarschijnlijk het gevolg van meerdere operaties, waardoor het kraakbeen is beschadigd. Het kraakbeen dient om de neus recht te houden, dus als dat er niet meer is, kan je je de gevolgen wel inbeelden."

Het ziet er dus naar uit dat Janet haar overleden broer Michael achterna gaat op het gebied van operatieblunders. Ze maakt er geen geheim van dat ze net zo'n fan is van plastische chirurgie als hij: "Op mijn zestiende liet ik voor het eerst mijn neus veranderen," zei ze daar eerder over. "Ik vind het niet beschamend om dat toe te geven." 

 Janet Jackson attends the OUT100 Celebration Gala
Photo News Janet Jackson attends the OUT100 Celebration Gala8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Steve Van der Vekens

  En nu we zoveel maanden verder zijn, is haar neus ondertussen al ingestort?

 • Isabelle Duchene

  Erg. Plastic. Michael deed net hetzelfde.

 • ka Van der Linden

  Zit in de genen van deze familie. Aan erfelijkheid is niks te doen..

 • Johan Knight

  Ze gaat inderdaad haar broer achteraan =/

 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  Eerst de neus, binnen paar jaar de poep en borsten.....dat noemen ze gestaag ouder worden... ;-)))