Netflix stuurt ‘Bodyguard’-ster Richard Madden hun volledige watervoorraad na hilarisch misverstand

Richard Madden heeft nu meer flesjes water dan hij ooit had gewild.
Photo News Richard Madden heeft nu meer flesjes water dan hij ooit had gewild.
Richard Madden is de ster van de nieuwe Netflix-reeks ‘Bodyguard’, maar blijkbaar had niet al het personeel die memo gekregen. Toen hij een flesje water wilde nemen dat ‘enkel voor personeel’ was bedoeld, werd hij prompt het gebouw uitgezet. 

“Ik wist niet wat me overkwam”, lacht de acteur achteraf. “Ik zag een ijskast vol flesjes water met het Netflix-logo op. Toen ik zo’n flesje wilde pakken, zei iemand me: nee, dat mag niet, die zijn alleen voor het personeel.” Ook toen hij vriendelijk probeerde uit te leggen dat hij personeel wás, leverde dat niets op.

“Ze zeiden dat ik naar het gebouw om de hoek moest gaan, omdat de show daar werd gefilmd. Ik zei oké, geen probleem, ik neem gewoon een flesje water en ik ben op weg. Maar blijkbaar was het wáter het probleem.” Niet veel later kwam er een beveiligingsagent opdagen om hem naar buiten te begeleiden. “Hij zei streng: je moet dat water nu neerleggen, meneer. Je moet nu weggaan, meneer. Ik denk niet dat ze geloofden dat ik er werkte.”

Eens de zender lucht kreeg van het misverstand, besloot men meteen verontschuldigingen aan te bieden. Madden kreeg daarom niet één flesje, maar de volledige voorraad bij de post. “Het spijt ons heel erg, normaal gezien geven we ze graag weg.” Netflix sluit af met een grapje over hoe zijn fans het altijd zo warm van hem krijgen dat ze met een tekort zaten, en wint zo meteen weer het hart van de voormalig ‘Game Of Thrones’-acteur en al zijn volgers op Instagram. 

Richard Madden kreeg de volledige watervoorraad van Netflix bij de post.
Instagram Richard Madden kreeg de volledige watervoorraad van Netflix bij de post.
Richard Madden kreeg de volledige watervoorraad van Netflix bij de post.
Instagram Richard Madden kreeg de volledige watervoorraad van Netflix bij de post.
Richard Madden kreeg de volledige watervoorraad van Netflix bij de post.
Instagram Richard Madden kreeg de volledige watervoorraad van Netflix bij de post.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.