Netflix schrapt acteur Danny Masterson uit serie na beschuldiging van verkrachting

Netflix
Streamingdienst Netflix heeft acteur Danny Masterson geschrapt uit de serie 'The Ranch', na verschillende beschuldigingen van verkrachting. Dat meldt Netflix zelf in een verklaring. Gisteren - maandag - was meteen zijn laatste draaidag. 

Niet minder dan vier vrouwen hebben de acteur er intussen van beschuldigd hen te hebben verkracht. De feiten zouden in het begin van de jaren 2000 hebben plaatsgevonden, en er zou ook geweld zijn gebruikt. De vrouwen zouden met hun verhaal naar buiten zijn gekomen op aanraden van de leidinggevenden van Scientology, waar drie van de slachtoffers lid van zijn. 

Productie hervat

“Als gevolg van voortdurende discussies hebben Netflix en de producers Danny Masterson uit de serie geschreven. Gisteren was zijn laatste draaidag voor de reeks en de productie zal begin 2018 zonder hem worden hervat", aldus een woordvoerder van Netflix in de verklaring.

Masterson ontkent via zijn advocaten - hij nam er intussen al twee onder de arm - alle aantijgingen met klem. De acteur zal wel nog te zien zijn in de reeds ingeblikte afleveringen van “The Ranch”, die op 15 december op Netflix worden uitgebracht. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • John Nelis

    Tenzij er zwart op wit bewijzen zijn, kan je leden van scientology toch niet geloofwaardig achten. 99% zeker dat ze samenspannen omdat hij niet aan scientology wil storten.

  • johan fransaert

    dus je word beschuldigd woord tegen woord geen bewijslast en je verliest je job dit begint hier stilaan op een heksen jacht te lijken , we moeten vrouwen in bescherming nemen maar nu is de bal wel heel ver aan het doorslaan, ik zou zoals het nu is niet graag een jonge man zijn, het enige wat je vriendin moet doen is je beschuldigen en boem je professioneel leven is over.

  • Ramon Simon

    Wat een dwaasheid. Je kan niet straffen op basis van beschuldigingen. Geen veroordeling zonder eerst bewijzen.