Netflix-fenomeen RuPaul tovert Pete Davidson om tot dragqueen

Pete Davidson als drag queen.
YouTube/Getty Pete Davidson als drag queen.
Het Amerikaanse sketchprogramma ‘Saturday Night Live’ stond deze week helemaal in het teken van ‘RuPaul’s Drag Race’, het reality-wedstrijdprogramma dat ook in ons land razend populair werd dankzij Netflix. Net als de deelnemers van de show probeerde ook acteur Pete Davidson om de beste dragqueen van de avond te worden. 

De ex-verloofde van Ariana Grande trok zijn stoutste hakschoenen aan en werd voor héél even een vrouw. Daar slaagde hij uiteraard minder goed in dan RuPaul zelf, die tijdens de sketch probeert om hem het doen en laten van een geslaagde dragqueen aan te leren. 

‘RuPaul’s Drag Race’ is een wedstrijd waarin een groep mannen probeert om de beste vrouwelijke looks na te bootsen. De meest geslaagde dragqueen wint aan het einde van de rit onder andere een mooie geldprijs. Hoewel het programma zich focust op een niche-publiek, werd het een wereldwijd fenomeen nadat Netflix de rechten kocht. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • francois ruys

    Netflix fenomeen?Rupaul gaat al meer dan 30jaar mee.