Nathalie Meskens toont in pittig filmpje hoe ze zo slank en strak blijft

Instagram video by Nathalie Meskens * Oct 27, 2016 at 8:18am UTC
Dat Nathalie Meskens graag bokst om in vorm te blijven, wisten we al. Toen ze drie weken geleden een video van haar bokstraining deelde op Instagram, keken tienduizenden mensen vol bewondering toe - een paar ook met een beetje schrik.

La Meskens scoort nu opnieuw met een straffe video uit de fitnesszaal. Deze keer hangt ze met haar voeten in een beugel terwijl ze met haar handen op de grond steunt. Ze gaat zo van een gestrekte plankbeweging naar een soort handstand en weer terug, een oefening waarvan kok Sofie Dumont "al geen adem meer heeft alleen al met te kijken".

Instagram video by Nathalie Meskens * Oct 5, 2016 at 2:34pm UTC

Bikini

Enkele weken geleden deed de actrice, die bevestigde dat haar huwelijk met Jeroen Van Dyck een erg moeilijke periode doormaakt, ook al stof opwaaien met deze bikinifoto. Haar geheim? Gezonder eten, een intolerantietest én heel wat bokstraining voor haar rol in de film 'Pippa', waarin ze al het stuntwerk voor haar eigen rekening nam.

Instagram photo by Nathalie Meskens * Oct 10, 2016 at 2:22pm UTC

Druk druk druk

Op professioneel vlak heeft Meskens het druk. In 'Little Big Shots' op VTM ontpopte ze zich tot tv-mama van supergetalenteerde kinderen. Intussen startte ze haar eigen muziekshow 'Meskens in Motown' op. En straks is ze ook weer te zien in een nieuw seizoen van 'Tegen de Sterren Op'.