Ga naar de mobiele website
^ Top

Nathalie Meskens: "Jeroen en ik verdienen niets aan Yam Thai"

Medialaan
Vergeet Mega Mindy, Vlaanderen heeft een nieuwe supervrouw en ze luistert naar de naam Nathalie Meskens (33). Alomtegenwoordig op het scherm en stilaan ook op ons bord. Samen met haar vriend Jeroen Van Dyck start het VTM-gezicht volgende maand een tweede Thais restaurant in Antwerpen. "De passie is te groot. De energie ook."

Haar Thaise foodbar op 't Zuid zit iedere dag goed vol. Haar agenda nochtans ook, maar dat houdt Nathalie Meskens en partner Jeroen Van Dyck niet tegen om er nog een tweede Thais restaurant tegenaan te kletsen. Geen Yam Thai 2, maar een volledig nieuw concept, genaamd 'Nimman'. Naar hun favoriete Thaise buurt in Chiangmai.

Loonkosten
Onlangs bond Nathalie Meskens nog de strijd aan voor de loonkostenverlaging. In een reportage voor 'Volt' vertelde ze dat ze door het invoeren van de witte kassa onmogelijk winst kan draaien. "Het is nog altijd moeilijk, maar stilaan komen er kleine wetten om de loonkost te verzachten. Ik heb nooit gezegd dat we het niet halen. We halen het wel, alleen is het moeilijk om mij en Jeroen een loon uit te keren doordat we break-even draaien. Maar horeca is een passie en het is sterker dan onszelf. Geld verdienen zal ik wel doen met acteren en mijn job bij VTM."

Lees er vandaag meer over in Het Laatste Nieuws, ook verkrijgbaar in digitale versie
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug