Natasha Bedingfield maakt geslacht van haar baby bekend

Natasha Bedingfield
EPA Natasha Bedingfield
Het eerste kind van Natasha Bedingfield en haar man Matthew is een jongen. Dat liet de zangeres donderdag weten op Instagram.

Bedingfield eens wat er aan het einde van het jaar is gebeurd! Het meest gelukkige nieuwjaar ooit!", schreef ze bij een foto waarin ze vanuit haar ziekenhuisbed een koffiebeker omhoog houdt met de tekst 'mum' erop.

Donderdag plaatste de zangeres opnieuw een kiekje, deze keer van de baby zelf. "Ik vraag me af hoe de wereld eruit ziet op het moment dat je er voor het eerst intrekt", plaatste ze als bijschrift bij de foto, waarop de kleine door zijn vader het ziekenhuis uit wordt gedragen. "We zijn dolgelukkig om onze zoon in onze armen te hebben en hem mee naar huis te nemen. Er zullen nog veel eerste keren volgen." De naam van de baby maakte Natasha niet bekend.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.