Natalia over toekomst: "Gedaan met boenke boenke"

photo_news
Ze kwam, ze zong en ze overwon. Gisteren beleefde Natalia voor een nokvolle Ziggo Dome in Amsterdam haar grote Nederlandse vuurdoop met Ladies Of Soul, de tour die haar weldra naar Antwerpen, maar vooral terug naar haar grote liefde brengt. "Die dance- uitstap was leuk, maar soul is mijn toekomst."

De Nederlandse Ziggo Dome was uitverkocht en is dat ook vanavond en morgen. In de coulissen: grote namen als Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en de immer ravissante saxofoniste Candy Dulfer. Zelfs Sheila E komt meespelen. In de kleedkamer naast de wereldberoemde drumster van Prince: onze eigenste Natalia. De Vlaamse 'Lady Of Soul'. Helemaal klaar voor haar grote ontmoeting met het Nederlandse publiek.

"Daar ben ik me heel hard van bewust. Niemand kent me hier. Ik moet zelf overal mijn badge tonen of ik raak mijn eigen loge niet in", klinkt het lachend. "Ook op het podium zal ik mijn applaus echt moeten verdienen. In België betekent dat: me volledig in het zweet werken. Hier is het écht afwachten hoe de reacties zijn."

"Bij mijn laatste album heb ik mijn buikgevoel gevolgd. Het feest. Het boenke boenke. Ik blijf daar achter staan, maar heb ook heel hard ondervonden dat de concurrentie in dat genre moordend is. Bij mijn volgende album wil ik terug naar het hart. De soul. Dieper graven en mensen laten genieten. Er is een tijd voor alles, maar het is hoog tijd dat ik ook mijn stem terug in de verf ga zetten."

LEES MEER IN HET LAATSTE NIEUWS, OOK VERKRIJGBAAR IN DIGITALE VERSIE
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.