Natalia krijgt kritiek op foto achter stuur: "Doe dat niet!"

Natalia ligt onder vuur omdat ze een selfie nam in de auto.
Instagram Natalia ligt onder vuur omdat ze een selfie nam in de auto.
Natalia ligt onder vuur nadat ze een selfie postte op Instagram. In de reflectie van haar zonnebril is te zien dat ze de foto nam terwijl ze aan het rijden was. Fans maken zich nu zorgen om haar veiligheid. 

"Mooie foto, maar zou ik persoonlijk toch niet doen achter het stuur," klinkt het in de reacties. "Wie bezorgt deze foto aan de federale politie voor het nemen van selfies tijdens het rijden? Misschien eens deelnemen aan een praatronde van doodrijders die met hun gsm bezig waren. On-voor-stelbaar," gaat het verder.

Anderen menen dan weer dat ze het slechte voorbeeld geeft als rolmodel, of sturen links naar www.beloofd.be, een site waarop heel wat mensen - waaronder ook heel wat BV's - plechtig beloven dat ze hun gsm niet zullen gebruiken wanneer ze rijden. 

Natalia reageerde al op de commotie: "Veeel erger dat er zoveel ‘beloftes’ worden gemaakt die niet worden nagekomen... ," schiet ze terug. "En wat ligt er op jullie eigen bord?"
51 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Leopold Vanhoof

  Zo speelt ze niet alleen met haar eigen leven maar ook met het leven van haar medemensen. Foei!!

 • theo Van den Bossche

  het is en blijft een gevaar op de openbare weg denk maar eens aan het ongeval dat verhoor zakte op de boudewijn snelweg E313 met een melk tankwagen die ze doen kantelen heeft een grote gevaar met heel veel streken

 • sandra baart

  Als wij zoiets doen ..kost het ons geld!!!!

 • Yves Sparenberg

  Vindt het ongehoord dat er mensen zijn die tijdens het rijden de gsm gebruiken, het is te hopen dat ze tegen bomen rijden ze zullen het wel afleren dan.

 • ingrit seghers

  tja bescheidenheid, ik weet niet hoe ze ondertussen geevolueerd is, maar 7 a 8 jaar terug heb ik er eens mee gewerkt tijdens een optreden van haar en ik vond Natalia wel bescheiden en heel tof om mee samen te werken, zeker geen streken , neenee