Natalia deelt video van waterpret op vijver waar Eric Geboers verdronk

rv
Zangeres Natalia heeft van het goede weer genoten door te gaan waterskiën. Niemand die haar ongelijk geeft, al deed ze dat nu net op de Miramar in Mol, de vijver waar het lichaam van Eric Geboers gisteren werd geborgen.

De 55-jarige motorcrosser verdronk eergisteren toen hij uit een bootje sprong, zijn hondje achterna.

Op de beelden is te zien hoe Natalia en haar vrienden waterskiën, wakeboarden en spelen met de honden.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.106 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Cinthy Waegebaert

  Ze mag toch ook haar plezier hebben?

 • Baudouin Huysveld

  Waarom is dat respectloos? Omdat Eric Gebroers en Natalia bekende gezichten zijn? Rip voor de familieleden van Eric.Ik ben geen bekende persoon,en heb geen familieleden die om mij om zien.Ik heb alles al voorzien bij mijn overlijden.Als ik dood ben gaat mijn lichaam naar de wetenschap.En na mijn overlijden moeten mijn weinige vrienden dat ik heb eens goed drinken en dansen.Alles is geregistreerd op papier

 • kelly stroobantd

  Da. Mag je nergens meer komen! Dan kan je soms zelfs bepaalde huizen nie meer kopen waar oudjes gestorven zijn. Jongens toch waar de mens zich druk in maakt en schrijft.

 • Emilie Van Woensel

  Wat kan Natalia daar nu aan doen ten eerste is ze van de streek en ten 2e die filmpjes zijn van eerder de week of meer zelfs de media jullie zoeken toch echt overal meer achter hee sensatie wauw laat Natalia toch gewoon doen er komen meer mensen dan enkel zij niets illegaal of een oh moment #justsaying

 • Tamara Gijsen

  Bij mijn weten is die vijver gewoon open, dus is er niets illegaals gebeurd. Natalia is van in de buurt afkomstig, dus logisch dat ze niet naar de andere kant van het land gaat om plezier met vrienden te hebben. Om dit nu onrespectloos te vinden is zwaar overdreven. Erg voor wat er gebeurd is daar, ongeacht of het slachtoffer nu een bekende persoon is of niet. Niks om in de krant te zetten.