Natalia brengt verrassende single: "Dit is een nieuwe start"

Photo News
De metamorfose is een feit. Gisteren, in de stille Kempen, gooide Natalia Vlaanderen én de wereld haar gloednieuwe single voor de voeten tijdens 'Pop Up Live'. Haar eerste wapenfeit sinds het electro-avontuur dat later een zijspoor bleek te zijn. "Dit is een nieuwe start."

Alle ogen gericht op één artieste gisteren in Mol. Natalia - geruggesteund door een nieuwe platenbaas en strak in het gareel van haar nieuwe managementsteam - wachtte gisteren geen geen eenvoudige opdracht. Maar de Kempische trots bewees opnieuw dat dromen mag tijdens de opnames van de rondtrekkende muziekshow 'Pop Up Live', die op 16 augustus uitgezonden worden op Eén.

Met 'Smoking Gun' presenteerde de diva gisteren de voorbode van haar nieuwe album. Lichte reggae-vibe, een 'ratatata' die ze van Rihanna en Loïc Nottet leende, maar vooral een sterke popsong die richting radiozenders lonkt. Muzikaal schakelt de zangeres een versnelling lager. "Het is iets zachter", klinkt het na de repetitie. "Mijn vorige album was vooral pompen en gas geven. Soms zelfs op het agressieve af. Nu staat het zingen opnieuw centraal."

Lees er vandaag meer over in Het Laatste Nieuws, ook verkrijgbaar in digitale versie.