Nadat ze 10 jaar nauwelijks contact hadden: Spice Girl Mel B trekt weer in bij haar moeder

Willy Sanjuan/Invision/AP
Mel B heeft haar leven drastisch omgegooid nadat ze in 2017 scheidde van Stephen Belafonte, met wie ze 10 jaar samen was. De Spice Girl heeft hun 'vechtscheiding' achter zich gelaten en is van Los Angeles terug verhuisd naar Engeland, waar ze met haar kinderen is ingetrokken bij haar moeder. Dit vertelde Mel tijdens een bezoek aan ‘The Jonathon Ross Show’.

In de uitzending, die aanstaande zaterdag op televisie komt, praat Mel openhartig over haar verhuis. "Ik ben terug in Leeds bij mijn moeder, ja. Zij bewoont een gedeelte van het huis en de kinderen en ik wonen in een iets groter gedeelte omdat we meer ruimte innemen. Het is een prachtig huis, dat omringd wordt door schapen. Het ligt midden in de natuur, wat heel prettig is.”

De afgelopen 10 jaar hadden Mel en haar moeder nauwelijks contact, maar volgens de zangeres is hun band weer helemaal hersteld. "We zijn heel close nu. Mijn zus heeft net een baby gekregen en we vormen echt een hechte familie met elkaar. Het voelt heel goed.”

Het waren de kinderen die graag in Engeland wilden blijven nadat ze er de zomer hadden doorgebracht. "Mijn 12-jarige dochter Angel vroeg waarom we weer terug moesten naar Los Angeles, wat ik opvallend vond aangezien zij geboren en getogen is in Amerika. Haar vader Eddie Murphy woont daar ook. Maar ze zei dat ze graag bij haar oma in Leeds wilde blijven. Mijn andere kinderen Phoenix (20) en Madison (8) vinden het ook heel fijn in Engeland, dus we zijn gebleven.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Sierens

    Haar geld is meer dan op,dan is het zoals bij zovelen terug naar hotel mama.