Nadat modemerk 14 miljoen euro in het rood gaat: Victoria Beckham ontslaat chauffeur en bloemist

Victoria Beckham
REUTERS Victoria Beckham
Dat het modemerk van Victoria Beckham (45) momenteel niet echt de beste cijfers draait, dat wisten we al. Met een verlies van 12 miljoen pond (zo'n 14 miljoen euro), moet er dan ook gezocht worden naar besparende oplossingen. 

“Het gaat echt van kwaad naar erger voor die arme Victoria”, zegt een insider aan The Sun. “De chauffeur is weg, en nu moet ze zelf rijden of een taxi inhuren. En ook de designerplanten zijn verdwenen, want het onderhoud was gewoonweg te duur. Victoria vindt het verschrikkelijk, maar ze heeft alles in haar modemerk gestoken en ze zal niet zomaar opgeven.” En dus wordt er wanhopig naar oplossingen gezocht om geld te besparen. 

Naast de chauffeur en de bloemist, gaven twee naaste werknemers van Posh Spice al hun ontslag. En Victoria zelf is ook van plan om in te leveren. Zo zou ze bereid zijn om loonsvermindering te aanvaarden, als het haar zaak zou redden, zegt de insider. 

Victoria richtte haar modelijn in 2008 op. In 2016 kwam de modelijn voor de eerste keer in de problemen, maar toen sprong echtgenoot David in en injecteerde hij enkele miljoenen in het bedrijf. In totaal zou hij naar verluidt zo'n 23 miljoen pond (zo'n 27 miljoen euro) hebben geschonken aan zijn vrouw. Maar vorige maand bleek dat de modelijn maar liefst 12 miljoen pond had verloren in 2018. 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Franz Taeymans

  Opdoeken die handel

 • Philippe Vander Haeghen

  Het zal de schuld van de chauffeur en de bloemist zijn zeker...?

 • Sandra Peeters

  Leuke website leuke kleding... maar de meerderheid van haar collectie is verkrijgbaar in kindermaten. Maat 32, sorry maar dan spreken we over 35 kg lichaamsgewicht of zo. Spreek uit eigen ervaring hé. Het grootste maatje is net een 42, voor de meeste vrouwen zal het eerder tussen een 42 en 46 zitten. Weet zo ook winkels in mijn omgeving waar de standaard maten een 1 en 2 zijn. Ja, dan moet je geen megawinsten verwachten hé met zo'n beperkt cliënteel. Zakelijk superdom.

 • Maurice Keukelaers

  14 miljoen, dat is toch een peulschil voor het tijdsverdrijf van de superrijken.

 • Jos Mardig

  Licht de boel eens door, en als het echt verlieslatend is, verkopen voor het te laat is! Misschien kan ze wel kleding ontwerpen maar daarom kan je nog geen multi national aansturen...