Na uitgelekte foto’s van overspel: vrouw Wayne Rooney doet trouwring uit en eist dat hij per direct naar huis keert

Coleen en Wayne Rooney
Photo News Coleen en Wayne Rooney
Volgens de Britse media stormt het binnen het huwelijk van Wayne Rooney (33). Nadat er foto’s opdoken die moeten aantonen dat de voetballer overspel pleegt, zou zijn vrouw Coleen Rooney (33) haar trouwring hebben uitgedaan, en zou ze eisen dat haar echtgenoot, die momenteel in Amerika speelt, per direct zijn voetbalcontract verscheurt en een vliegticket boekt richting huis. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wayne Rooney staat al langer bekend als casanova. Hij wordt al jaren achtervolgd door allerlei overspelgeruchten, maar dit keer doken er ook foto’s op van hem en zijn vermeend avontuurtje. De Britse krant The Sun heeft foto’s in handen waarop een dronken Wayne met een ravissante brunette aan zijn zijde een hotel in de Canadese stad Vancouver binnenwandelt.

De bewuste beelden zouden zondagochtend rond 5.30 uur genomen zijn. Wayne had die avond een wilde nacht met vrienden: het groepje trok naar verschillende discotheken en gingen bij een vriend in de jacuzzi. Rooney, die naar verluidt erg dronken was, zou zijn zeven uur durende kroegentocht uiteindelijk geëindigd hebben met een avontuurtje in het Hyatt Regency hotel, waar hij verbleef. “Wayne maakte grapjes met die dame. Ze wachtten even tot de lift kwam en stapten daar samen in”, zegt een ooggetuige aan The Sun, die nog meegeeft dat het om een aantrekkelijke vrouw ging met tatoeages op haar arm.

Pijnlijk gegeven

Wat het overspel extra pijnlijk maakt, is dat vrouwlief Coleen Rooney net op dat moment met hun vier kinderen op familiebezoek was in het Verenigd Koninkrijk. Coleen zou dan ook woedend zijn over de opgedoken foto’s van haar man, met alle gevolgen van dien. “Coleen is werkelijk ontploft”, klinkt het. “Ze kan niet begrijpen dat Wayne zo dom is. Coleen wist dat hij die nacht op stap was. Wayne had haar daags nadien nog verteld dat hij haar miste. Maar hij heeft uiteraard geen woord gezegd over die ene vrouw om wie hij in de nachtclub zijn armen sloeg, en al zeker niet over die andere vrouw met wie hij terug naar zijn hotel ging.” 

Coleen zou meteen haar eisen hebben gesteld: “Ze heeft hem het bevel gegeven zijn voetbalcontract te verscheuren en per direct weer naar het Verenigd Koninkrijk te keren.” Zelfs als Wayne een fikse boete moet betalen voor het verbreken van zijn contract, zou Coleen willen dat hij haar eisen inwilligt.

Terneergeslagen

Ondertussen valt ook op dat Coleen Rooney haar trouwring heeft uitgedaan. Ze werd gisteren gespot terwijl ze boodschappen deed - amper enkele uren na het vermeende overspel nota bene - en zag er zichtbaar terneergeslagen uit. Enkele dagen eerder had de vrouw van de voetballer haar trouwring, die ruim 220.000 euro waard is, wel nog gewoon rond haar vinger. Of hun huwelijk deze crisis zal overleven, zal de toekomst dus ongetwijfeld uitwijzen.

REUTERS15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • rony de bilde

  Carlos Simonis volledig fout coleen was zijn jeugdvriendin ze is niet getrouwd om zijn geld rooney was toen nog niet zo bekend als je iets niet weet dan kun je er beter over zwijgen

 • jozef van riel

  Das zever hé Carlos. Hij is ook met haar getrouwd hé! Met welke reden is dat dan? Om haar daarna schaamteloos te kunnen bedriegen? En die andere vrouwen willen hem wel om zijn charme?!

 • baptist Van der Straete

  carlos simonis, dus je mag niet meer met iemand vermogend trouwen... trouwens ze kennen mekaar van hun 12 jaar en begonnen een relatie toen ze 16 waren... zo rijk zal hij toen niet geweest zijn. niet alle vrouwen zijn rot he. hij is de scheefpoeper

 • Sofie Goyvaerts

  Carlos, zijn vrouw was al met hem samen nog voor hij een bekende voetballer was. Niet alle vrouwen zijn golddiggers.

 • Chris Devlaeminck

  Waarom wordt diegene die overspel pleegt meestal gezien als de slechterik? Misschien was Coleen Rooney niet echt meer geïnteresseerd in vrijen met haar man? Dat die het dan elders zoekt is te begrijpen. Een vrouw of man die niet meer geïnteresseerd is in vrijen met haar of zijn wederhelft kan die niet betichten van overspel.