Na overlijden van zijn man: André Van Duin pas in mei opnieuw aan het werk

André van Duin en Martin Elferink tijdens de uitreiking van de Nipkowschijf.
BELGAIMAGE André van Duin en Martin Elferink tijdens de uitreiking van de Nipkowschijf.
André Van Duin (72) zal lange tijd niet meer op de (Nederlandse) televisieschermen te zien zijn. Toen duidelijk werd hoe slecht zijn echtgenoot, Martin Elferink eraan toe was, besloot de presentator zijn agenda leeg te maken. Martin overleed maandag op 55-jarige leeftijd. 

Afgelopen zomer kwam aan het licht dat Martin Elferink, de echtgenoot van de Nederlandse presentator en komiek André Van Duin, aan botkanker leed toen hij spontaan zijn sleutelbeen brak. Toen Van Duin besefte hoe ernstig de situatie was, maakte hij zijn agenda leeg en besloot hij ook geen nieuw werk meer aan te nemen. Dat schrijft De Telegraaf. Maandag stierf de 55-jarige Elferink “na een kort en slopend ziekbed”. 

Van Duin zal pas in mei opnieuw aan het werk gaan. Dan begint hij voor de Nederlandse Omroep Max aan het tweede seizoen van ‘Denkend aan Holland’. Elferink heeft zijn lichaam ter beschikking gesteld van de wetenschap. De afscheidsceremonie vindt plaats in besloten kring.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Albert Wolters

  Je geweldige vertolking van de rol van Evert in de serie Hendrik Groen, nu realiteit. André heel erg veel sterkte, we leven met je mee !!!!

 • Ad Westen

  Heel veel sterkte Andre , neem je tijd ,

 • Eddy Vervaet

  Waar is fe tijd dat we met zijn allen voor tv zaten om te lachen met Andre’s grappen...Ik wens hem veel sterkte!

 • bjorn vos

  Heel veel sterkte gewenst ! En RIP ! 55 jaar veel te vroeg om te gaan , maar daar kunnen we helaas niet veel aan veranderen !!

 • Jos Peeters

  Veel sterkte