Na jaren van vervreemding: Justin Bieber en vader werken aan hun relatie

"Mijn vader was niet in staat een kind op te voeden", zegt Justin.
REUTERS "Mijn vader was niet in staat een kind op te voeden", zegt Justin.
De relatie tussen Justin Bieber en zijn vader is niet altijd makkelijk geweest, maar de zanger is bij dat hij het niet heeft opgegeven. Dat liet hij dinsdag weten in een post op Instagram.

Bij een foto van de twee schrijft Justin: "Ik geniet ervan mijn vader nog steeds beter te leren kennen. Ik hou ervan om me door moeilijke dingen heen te slaan om iets goeds te bereiken. Relaties zijn het waard om voor te vechten, zeker als het over familie gaat." De zanger eindigde de post met een bericht aan zijn vader: "Ik hou van je, voor eeuwig en altijd papa."

Justins ouders waren tieners toen hij geboren werd. Hij werd opgevoed door zijn moeder en zijn grootouders. In zijn jeugd verdween zijn vader een jaar lang van de radar, en ook daarna zag hij hem niet vaak. "Hij was toen niet in staat om een kind op te voeden", aldus Justin in een interview met Billboard. "Hij was onvolwassen. Hij verdween voor een jaar toen ik ongeveer vier was. Toen hij terugkwam, zei mijn moeder: "Als je een deel van zijn leven wil zijn, dan zorg je dat je hier bent en blijft.""

De zanger benadrukte in dat gesprek dat hij altijd wel een soort van relatie met Jeremy heeft gehad. "Het is een misvatting dat hij een compleet afwezige vader was, hij is na dat ene jaar in mijn leven gebleven: ik was sindsdien in het weekend en op woensdagen bij hem."

Sinds enkele jaren werkt Bieber er bijzonder hard aan om een goede relatie met zijn vader te onderhouden.   
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.