Na huwelijk van vier dagen: Nicolas Cage heeft een nieuwe vriendin

Nicolas Cage en zijn nieuwe vlam, hier op de Independent Spirit Awards
Getty Images Nicolas Cage en zijn nieuwe vlam, hier op de Independent Spirit Awards
Het ziet ernaar uit dat Nicolas Cage (56) een nieuwe vriendin heeft. De acteur werd met een mysterieuze vrouw gezien in New Orleans. Het is de eerste keer dat Cage met een nieuwe vriendin gefotografeerd wordt, sinds zijn extreem korte huwelijk met Erika Koike (34) in maart vorig jaar. 

In maart vorig jaar trouwde Nicolas Cage in Las Vegas met visagiste Erika Koike, zijn vierde huwelijk. Sindsdien bleef hij publiekelijk ver uit de buurt van vrouwen. Tot nu. Enkele dagen geleden werd hij met een mysterieuze vrouw aan zijn zijde in New Orleans gezien. De twee hielden elkaars hand vast terwijl ze het St. Louis Cemetery bezochten. Daar kocht Cage in 2010 twee percelen, waarop hij een enorme pyramide van bijna drie meter hoog liet bouwen. Die moet dienstdoen als graf. Op de pyramide staat in het Latijn ‘Omnia Ab Uno' geschreven, wat zoveel betekent als ‘Alles van de Ene’. 

Wie deze mysterieuze vrouw is, is vooralsnog niet geweten. Nicolas Cage heeft er al een turbulent liefdesleven opzitten. In 2002 vroeg hij na drie maanden huwelijk een scheiding aan van Lisa Marie Presley. Daarvoor was hij zes jaar getrouwd met Patricia Arquette. Zijn derde huwelijk duurde een stuk langer: met Alice Kim hield Nicolas het twaalf jaar vol. Zijn verbintenis met Erika Koike eindigde dus al na slechts vier dagen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.