Na het zware ongeval: veiligheid wagen Kevin Hart was mogelijk niet in orde

EPA
De gepimpte Plymouth Barracuda uit 1970, de auto waarmee acteur Kevin Hart (40) vorige week een ongeluk had, zou niet zijn voorzien van de juiste veiligheidsaccessoires. Dat meent TMZ op basis van garagehouders die gespecialiseerd zijn in het opvoeren van dat soort oude wagens.

Verschillende experts vertellen de website dat het “hoogst ongebruikelijk” is dat een auto met 720 pk onder de motorkap niet uitgerust is met een vijfpuntsgordel en een rolkooi, zoals bij de wagen van Hart het geval zou zijn geweest. Het bedrijf dat de auto van Hart heeft gepimpt wilde tegen TMZ niet reageren op het eventuele gebrek aan veiligheidsaccessoires.

Het ongeluk gebeurde vorige week in de nacht van zaterdag op zondag in de heuvels van Malibu. Kevin Hart liep daarbij ernstig rugletsel op, maar is na een operatie weer aan de betere hand. Wel staat hem nog een maandenlange revalidatie te wachten.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mark De vos

    Wesley was duidelijk in de wagen toen het gebeurde want hij weet blijkbaar wat er gebeurd is.

  • Bart Marchand

    Hopelijk een vlot herstel voor de wagen.

  • Wesley Christiaens

    Dat krijg je dan als je geen ervaring met zulke krachtige wagens hebt, ervaring kan je niet kopen maar moet je opbouwen.