Na een pijlsnelle verloving: "Ariana Grande en Pete Davidson zijn uit elkaar"

Ariana Grande en Pete Davidson hebben hun verloving afgebroken. Dat zegt nieuwssite TMZ, die zich baseert op bronnen die dicht bij het koppel staan.
EPA Ariana Grande en Pete Davidson hebben hun verloving afgebroken. Dat zegt nieuwssite TMZ, die zich baseert op bronnen die dicht bij het koppel staan.
Ariana Grande en Pete Davidson hebben hun verloving afgebroken. Dat zegt nieuwssite TMZ, die zich baseert op bronnen die dicht bij het koppel staan.

Volgens die bronnen hebben Ariana en Pete er dit weekend een punt achter gezet omdat "beide partijen moesten toegeven dat het niet het juiste moment voor ze is om een relatie te hebben". Ze zouden nog steeds van elkaar houden, maar niet op een romantische manier.

De twee kondigden in mei plotseling hun verloving aan, nadat ze pas een paar weken aan het daten waren. Ariana's verlovingsring zou rond de 100.000 dollar hebben gekost.

Het gaat al een tijd niet zo goed met de zangeres. Zo heeft ze de aanslag tijdens haar concert in Manchester in mei 2017 nog niet verwerkt. Daarbovenop kwam de pijn en het verdriet om haar ex Mac Miller, die in september zelfmoord pleegde.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Prosperdine Klaas

  Die overdosis zou ook zelfmoord kunnen geweest zijn Els.

 • Els Nibona

  Mac Miller had geen zelfmoord gepleegd hij werdt dood gevonden in zijn huis door overdosis

 • Willem Sliggers

  Het is nog een kind , en dan nog super verwent , wat wil je dan ?

 • Godfrey Vaes

  Worden allemaal zot door het geld...