Na een maand in Brugge komt Aljosja uit 'Blind Getrouwd' al op tijdens de verkiezingen

'Blind Getrouwd' - Lieve & Aljosja
Blind Getrouwd 'Blind Getrouwd' - Lieve & Aljosja
Aljosja Van der Straeten (29) uit blind getrouwd woont nog maar even samen met zijn Lieve in Brugge, maar hij komt er nu al op tijdens de gemeensteraadsverkiezingen. 

"Als mij een plaatsje in de gemeenteraad gegeven zou worden, ga ik daar heel graag op in", vertelt hij aan het Nieuwsblad. "Vroeger ben ik al politiek actief geweest. Dat was in Opwijk, waar ik van afkomstig ben. Daar zat ik in het bestuur van de lokale SP.A-afdeling en was ik actief bij het organiseren van eetfestijnen en zo meer. Een mandaat heb ik er nooit gehad."

Aljosja staat op dezelfde lijst als de huidige burgemeester van de stad, Renaat Landuyt, voor de partij Verder met Brugge."Ik had de burgemeester al eerder gecontacteerd, want nu ik me even BV mag noemen kan ik hem misschien wel een duwtje in de rug geven. Ik ga op de lijst staan als steun, maar als de mensen van Brugge me veel stemmen geven en me in de gemeenteraad willen, zal ik daar graag op ingaan."
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Margaretha Mestdagh

  Waarom niet, lijkt mij een oprechte jongen..

 • hugo van de velde

  Dat mensen er nog maar aan denken aan politiek te doen, ik begrijp dat niet !

 • Frieda Smeets

  Dat wordt ook opportunisme genoemd en is niet bedoeld als compliment.

 • Regine De Brouwer

  En zonder ervaring zomaar een stad willen runnen ,ondoordacht en gevaarlijk ..Zo zie je maar rood is er niet om te helpen maar om de zakken te vullen .Wat geven zijn om mensen nog nooit geweest ..staan zij daar nu echt niet bij stil en denken ze nu echt dat een stad besturen een spelletje is ..

 • alois philipsen

  Blind gekozen om op de lijst te staan.