Ga naar de mobiele website
^ Top

Na een jaartje is 2Empress-huwelijk voorbij: "Charline is verliefd op een ander"

Charline en Dieter tijdens hun huwelijk.
Photo News Charline en Dieter tijdens hun huwelijk.
Op 3 september zouden Charline Vandergeeten en haar manager Dieter een jaar getrouwd zijn, maar de twee houden het net voor hun eerste verjaardag voor bekeken. De reden: "Charline is verliefd op een ander."

"Er is maar één reden voor onze huwelijksbreuk", vertelt Dieter aan Dag Allemaal. "Charline is een tijdje geleden verliefd geworden op iemand anders. Een kerel die ze kent uit het ruitersmilieu. Weet je, ik zag Charline doodgraag... Ik wilde de rest van mijn leven met haar delen, maar blijkbaar ziet zij haar toekomst in de armen van een andere man. Ik blijf wel aan de slag als manager van 2Empress."

Volgens Charline ging het al een tijdje minder goed tussen de twee. "De beslissing om uit elkaar te gaan is zeker niet overhaast genomen of omdat er een ander is. Weet je, bij mij was hét er gewoon al een tijd niet meer. Ik zie Dieter graag, maar we zijn helaas te verschillend."
21 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • eric debanne

  Geld en nog eens geld ! Wat wil je

 • Gun A

  Alle vrouwen gaan voor zekerheid, zorg dan dat je dat kan bieden ipv verwijten te maken over geldwolven enz.

 • P DG

  Ten eerste wat doen die vrouwen als DJ ?nul nada want muziek maken doen zij niet gewoon op dat podium met hun kont draaien en champagne verkopen en daarom worden die zo dik betaald?dat zal rap eindigen eens de ouderdom en rimpels komen!wat wil je als je de kat bij de melk zet?kakmadammen ja?

 • Da Ke

  Geld roept, duidelijk....

 • Godfrey Vaes

  Ze zal iemand met nog meer geld zijn tegen gekomen... trouw als vent toch nooit met zo een vrouwen!!

Meld een bug