Moet zij straks 2,7 miljoen betalen? Gwyneth Paltrow aangeklaagd voor ski-ongeluk

EPA
De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow is aangeklaagd door een dokter die in 2016 gewond is geraakt tijdens een botsing met haar op de skipiste bij Park City in de Rocky Mountains. Het slachtoffer Terry Sanderson spande dinsdag een rechtszaak aan bij de rechtbank in Utah en eist volgens de lokale nieuwszender KUTV 2,7 miljoen euro schadevergoeding.

Uit de rechtbankstukken blijkt dat Paltrow de controle op de ski’s verloor en tegen hem aan botste, waardoor hij hersenletsel opliep en vier ribben brak. Het incident vond plaats op 26 februari 2016 op een beginnerspiste in het resort Deer Valley. Het ski-resort is ook aangeklaagd, meldt People.

Sanderson zegt dat Paltrow hem na de botsing achterliet en geen hulp heeft ingeschakeld. Hij beweert ook dat een ski-instructeur die de actrice vergezelde, ten onrechte een rapport heeft opgemaakt waarin staat dat Paltrow de crash niet heeft veroorzaakt.

Volgens een woordvoerder ziet Paltrow de rechtszaak met vertrouwen tegemoet: “Deze rechtszaak is volledig ongegrond. Iedereen die de feiten leest, zal dat beseffen.”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • christianne bruyland

    tja, bij het skieen gaat men niet steeds de gewenste kant op, maar denk dat negatieve berichtgeving over de actrice ook reclame is, dus waarom niet betalen en recupereren

  • Joske Vermeulen

    daarvoor dient dus een familiale verzekering. zowel als je aangeklaagd wordt als wanneer je slachtoffer bent.

  • Roger Cooks

    Hier zou hij 350 euro krijgen.