Moet spectaculaire trailer aandacht afleiden voor Jay-Z en Beyoncé?

Een van de beroemdste celebrity-koppels ter wereld, rapper Jay-Z en zangeres Beyoncé, trekken binnenkort samen langs de Amerikaanse concertzalen. Naar aanleiding daarvan hebben ze een spectaculaire videoclip de wereld ingestuurd. En toevallig komt die een paar dagen na het filmpje waarin Solange, zus van Beyoncé, haar schoonbroer in een lift te lijf ging.

Het was niet mooi, het filmpje dat door een beveiligingsagent van een hotel werd gelekt. Er was geen geluid bij, maar wat je zag was een razende Solange die begon te slaan en te schoppen naar Jay-Z en met bodyguards van hem weggehaald moest worden. Terwijl de hele wereld speculeerde waarover de twee ruzie hadden werd de beveiligingsagent ontslagen. 

Maar, zo schrijft het Amerikaanse Time, het koppel heeft wellicht het communicatie-advies van Don Draper en Peggy Olsen uit Mad Men opgevolgd: "if you don't like what they're saying, change the conversation".

Zo werd zopas een nieuw filmpje de wereld ingestuurd. In de trailer voor hun 'On the Run'-tour passeren op de tonen van verschillende songs een hele reeks acteurs de revue: Don Cheadle, Jake Gyllenhaal, Sean Penn, Blake Lively, Emmy Rossum, Guillermo Díaz en Rashida en Kidada Jones. Regisseur van dienst was Melina Matsoukas die al tal van clips van Beyoncé, Lady Gaga en Rihanna regisseerde. Er werd ook een website voor de tour opgericht: nevercoming.com.