Modellen zijn ook maar mensen: dochter Cindy Crawford compleet uitgeput (en met wallen) op catwalk

Photo News
Heeft topmodel Kaia Gerber (18) te veel hooi op haar vork genomen tijdens de modeweken in New York, Londen, Milaan en Parijs? In de Franse hoofdstad kon de dochter van Cindy Crawford (53) alleszins niet verbergen dat ze oververmoeid is. Ondanks verwoede pogingen van de schminksters verscheen Kaia met serieuze wallen onder haar ogen op de catwalk. Gevolg: de modewereld is ongerust, zo klinkt het in weekblad TV Familie. 

“Kaia werkt ontzettend hard”, klinkt het achter de schermen. “Geen enkel model loopt zoveel shows als zij. Soms zes op een dag! Da’s enorm uitputtend.” Vooral omdat Kaia tussendoor nog andere opdrachten had. Fotoshoots, interviews, modefeestjes... “Tijdens de modeweken sliep ze amper drie uur per nacht! Dat wreekt zich natuurlijk.”

Kaia en de wallen onder haar ogen: het is nu hét gespreksonderwerp in modekringen. Heel wat mensen vrezen dat ze haar lichaam ondermijnt door veel te veel werk aan te nemen: “Ze is het best betaalde model van het moment én het meest gevraagde. Die status werkt blijkbaar verslavend voor haar.” Kaia is inderdaad erg ambitieus en wil zo lang mogelijk de nummer één onder de modellen blijven. Het is alleen de vraag welke prijs ze daar uiteindelijk voor zal moeten betalen. Want gezond is dit niet, zo waarschuwen kenners.

Photo News
Photo News
Reporters / Cover Images7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anthony van der Borght

  Dat is door de moeder dat ze in de modde wereld zit.. het t'zelfde met de acteurs hun kinderen worden acteur door de ouders !!!!!

 • Chris Devlaeminck

  Ho, wat hebben die modellen het zwaar. En ook nog, zonder modellen zou de samenleving het niet redden. We kunnen niet zonder! Daar tegenover hebben verple(e)g(st)ers en verzorg(st)ers een luxeleventje.

 • Juliette Francois

  Zonder de wallen, even mooi als haar moeder in haar gloriedagen, en ze mag er nog steeds zijn.

 • Patrick Moorthamer

  8 uur aan de band werken en productie doen en naar huis komen en je gezin doen en je boodschappen wat zou het zwaarst zijn denk je, de catwalk of u voeten afdraaien voor hongerloontje?

 • jozef de meersman

  de tol van de roem of de rijkdom