Mode boven comfort: Kim Kardashian vloekt zich een weg in latex pakje

BSRagency BSR Agency
Dat Kim Kardashian (39) er veel voor over heeft om er goed uit te zien, is geen groot geheim. Zo was de realityster onlangs aanwezig op de modeweek van Parijs, waar ze met enkele opvallende looks in het straatbeeld verscheen. In een latex pakje bijvoorbeeld, waarvan het aankleden niet zonder slag of stoot verliep.

Tijdens de modeweek van Parijs was Kim Kardashian te zien in enkele opvallende creaties van modehuis Balmain. De realityster werd veelvuldig gefotografeerd op straat in de latex pakjes, maar wat daaraan voorafging, was een stuk minder glamoureus. In een preview voor het nieuwe seizoen van de realityserie ‘Keeping Up With The Kardashians', is te zien hoe Kim zich een weg in de pakjes vloekt.

“Fuck, wat doet dit pijn zeg”, schreeuwt Kim, terwijl een 2-koppig team trekt en sleurt aan de latex broek. Alsof dat nog niet genoeg is, merkt zus Kourtney op dat naar wc gaan wel heel erg moeilijk zal worden. “Je gaat je blaas lang moeten inhouden.” Wanneer Kim eindelijk in broek en top is geglipt, is het schouwspel nog niet afgelopen. Ook een latex jas mét handschoenen behoort tot de outfit.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Joyce Van de Ven

    Als het niet past , dan past het niet eh!

  • Minne Dewolf

    Mooi is het niet en als het dan nog pijn doet.... een lach tijdens de virusoorlog