Miss Frankrijk schuift onderuit tijdens preselectie Miss Universe

RV
Vanavond vindt in Atlanta de Miss Universe-verkiezing plaats. De jongedame die de kleuren van Frankrijk verdedigt, beleefde echter een valse start. Maëva Coucke ging tijdens de preselectie hard onderuit, gelukkig hield ze er niets aan over.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Tijdens het badpakkendefilé ging het eergisteren mis voor miss Frankrijk. Ze krabbelde wel meteen weer overeind, zonder daarbij haar glimlach te verliezen. De 25-jarige schoonheid was sportief genoeg om nadien de beelden van haar val via haar Instagramaccount te delen.

“Dit was me tot nu toe nog nooit overkomen. Soms heeft het leven ook minder prettige verrassingen in petto”, reageerde Coucke. “Uit elke ervaring moet je lessen trekken. Wat ik hieruit onthoud? Vallen en opstaan, dat hoort er nu eenmaal bij als vrouw. Als je negen keer onderuit gaat, moet je tien keer met opgeheven hoofd weer rechtstaan.”

Maëva Coucke.
EPA Maëva Coucke.

Ook op Instagram Stories kwam de miss gevat uit de hoek. “Frankrijk is gevallen!”, klonk het met de nodige zelfspot. “Gelukkig heb ik me geen pijn gedaan. Lag het aan de gladde ondergrond? Of de hoge hakken? Geen idee. Een val is helaas iets wat je niet zelf in de hand hebt.”

Ook miss Maleisië schoof trouwens nog onderuit. Miss Malta en miss Indonesië begonnen te wankelen, maar wisten zich nog net overeind te houden.

Voor ons land neemt Angeline Flor Pua de handschoen op. Zij zou als een van de topfavorieten gelden.

Angeline Flor Pua.
Kevin Swijsen Angeline Flor Pua.
EPA5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Stef Luyten

  Het blijft een vleeskeuring....

 • Dick DECOCK

  Eindelijk eens een niet ingestudeerde actie.

 • Johnny L Verhoeven

  anti slip pads onder de schoenen

 • SILVIE-ANN SEYNHAEVE

  We maken zeker een kans. Mooie madam.

 • Michael Van Acker

  ons Miss Angelina mag er zeker zijn.