Miranda Kerr deelt details van haar huwelijk (inclusief extravagante Dior-jurk)

Instagram
Topmodel Miranda Kerr trad in mei al in het huwelijksbootje, maar hield alle details over haar trouwdag angstvallig geheim. Voor Vogue, zo blijkt, want in het nieuwe nummer van het Amerikaanse modetijdschrift doet ze alles uit de doeken.

Miranda trouwde in mei met de CEO van Snapchat, Evan Spiegel. De twee hielden een bescheiden ceremonie. En dan doelen we op het beperkte aantal gasten - zo'n 50 -, want het was wel een zeer luxueuze bedoening. Zo maakte Dior een unieke jurk voor haar. Die was geïnspireerd op het trouwkleed van Grace Kelly uit 1956. Zeer zedig met een hoge neklijn en lange mouwen, maar daarom niet minder oogverblindend.

Het model combineerde de jurk met een tiara vol parels. "Zo'n bedekkende jurk geeft je een uitstraling van mysterie en puurheid", aldus Kerr. "Het was emotioneel en simpel." De 32-jarige Australische kan zich geen mooiere jurk voorstellen, liet ze nog weten. "Toen ik jong was zei mijn grootmoeder dat mannen visueel ingesteld zijn, en dat het belangrijk is om er goed uit te zien."

Haar zoontje Flynn (6), die ze in haar vorige huwelijk met acteur Orlando Bloom kreeg, bracht de ring naar voor tijdens de ceremonie. Kerr en Spiegel huwden onder een prachtige boog vol rozen. Naar verluidt werd het feest afgesloten met een karaokesessie, waarbij Kerr liedjes van Shania Twain zong.

Such a magical day ❤️
✨❤️✨
Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels