Ga naar de mobiele website
^ Top

Milow koopt strandhuis van 3 miljoen euro in L.A.

De nieuwe woonkamer van Milow in zijn nieuwe stulpje in Venice Beach, Los Angeles.
rv/Movoto.com De nieuwe woonkamer van Milow in zijn nieuwe stulpje in Venice Beach, Los Angeles.
Milow heeft in Venice Beach, Los Angeles een huis van ­bijna 3 miljoen euro gekocht. De singer-songwriter heeft naar eigen zeggen een ­grotere muziekstudio nodig, waar hij deeltijds wil gaan wonen en relaxen. "L.A. is een ongelooflijk inspirerende stad om in alle rust en ­privacy muziek te maken."

'Singer-songwriter Milow koopt stulpje van 3 miljoen euro', zo ­titelde de krant 'LA Times' gisteren. Doorgaans gaan zulke berichten over supersterren als Jennifer Lopez of Justin Timberlake. Al ­betalen die daar meestal een pak meer voor. Zo telden Brad Pitt en Angelina Jolie ooit 25 miljoen euro neer voor hun villa.  

Maar 'onze' Milow heeft het duidelijk gemaakt. Zijn nieuwste aanwinst  ligt in het meest exclusieve gebied van ­Venice Beach en leidt via een wandelpad rechtstreeks naar het parelwitte strand, zo weet de krant ook. Het pareltje is gebouwd in 1999, maar is na 18 jaar nog steeds in ­perfecte staat. Volgens de makelaar heeft het pand een gigantische keuken, volledig in hout en graniet, en ligt er overal parket op de vloer. Er zijn in totaal vijf slaapkamers - waaronder een grote 'master bedroom' met open haard, balkon en twee inloop­kasten - en zes badkamers. Het dak is één groot terras met jacuzzi en biedt een uniek zicht op de oceaan.

Waarom verhuist Milow en laat hij Leuven echt achter? Lees het hele verhaal en bekijk meer foto's van Milows nieuwste stekje in onze Pluszone, exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken voor maar 1 euro!

Het dakterras kijkt uit over de oceaan.
rv/Movoto.com Het dakterras kijkt uit over de oceaan.
Milow tijdens een concert in Duitsland.
Redferns via Getty Images Milow tijdens een concert in Duitsland.15 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Abdelelah Et Talie

  En waar is die grotere studio?Of ging het enkel over dat mensen met geld dit horen te doen uitgeven?Economie moet draaien door de vlaming bekend maar taksen aan trumph nog zo'n landverrader tzzzz!

 • Peter De Mont

  Al jaren pendelt Milow heen en weer tussen Leuven en L.A. . Ook al doneert z'n muziekbedrijf allicht 'aflaten' aan een milieufonds (fiscaal een interessante zet), de schade aan het klimaat is onherstelbaar. De geloofwaardigheid van de klimaatactivisten krijgt er bovendien een zoveelste bluts bij. Jammer.

 • Nick Tobback

  Ik gun het hem, maar waarom is op een nieuwsbericht ivm politiek of ondernemers altijd veel commentaar dat ze te veel verdienen of frauderen. Terwijl een artiest maar 15% belasting betaald op de eerste schijf van 50.000€ na aftrek van kosten. En het is duidelijk dat dit stulpje een kost is.

 • Berlinda Lenssens

  Het is daar prachtig 2 jaar geleden daar geweest en zou er ook wel willen wonen. ..maar ja dan moet ik de lotto winnen want met mijne pree zal het niet lukken.

 • Nezy Mets

  Groot gelijk moest ik kunnen ik deed het ook !

Meld een bug