Millie Bobby Brown produceert eigen film voor Netflix

EPA
Netflix en Millie Bobby Brown slaan opnieuw de handen in elkaar. De 15-jarige ‘Strangers Things’-ster gaat een film produceren die is gebaseerd op een verhaal dat ze heeft geschreven met haar oudere zus, Paige.

‘A Time Lost’ vertelt het verhaal van twee families die al jarenlang een vete hebben. De bom barst wanneer een van de tienerdochters kanker heeft. Millie en Paige noemen het project een statement. “Een verhaal over vriendschap, familie en hindernissen overkomen wanneer alles tegen lijkt te zitten”, klinkt het. 

De zussen hebben jaren aan het verhaal gewerkt en zullen het samen met vader Robert Brown de productie voor hun rekening nemen. Voor Millie is ‘A Time Lost’ haar tweede klus als producent. Ook bij de film ‘Enola Holmes’, waarvan de opnames momenteel aan de gang zijn, heeft ze die rol op zich genomen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.