Miley en Liam na vijf maanden officieel gescheiden

Miley Cyrus (27) en Liam Hemsworth (30) zijn officieel weer vrijgezel.
Jordan Strauss/Invision/AP Miley Cyrus (27) en Liam Hemsworth (30) zijn officieel weer vrijgezel.
Miley Cyrus (27) en Liam Hemsworth (30) zijn officieel weer vrijgezel. Een rechter heeft de scheidingspapieren ondertekend, meldt TMZ op basis van documenten.

Vorige maand werd al duidelijk dat de zangeres en acteur het eens waren geworden over de details van hun echtscheiding. Dat was sowieso niet zo moeilijk omdat Miley en Liam al duidelijke afspraken hadden gemaakt voor ze elkaar een jaar eerder het jawoord gaven. Het stel heeft geen kinderen en Miley blijft voor de huisdieren zorgen.
In augustus werd bekend dat het stel een punt achter hun huwelijk zetten. De twee ontmoetten elkaar in 2009 op de set van de film ‘The Last Song’, waarna ze zich verloofden in 2012. Een jaar later besloten ze uit elkaar te gaan, tot ze in 2015 besloten om het opnieuw met elkaar te proberen.

De twee hebben elk ondertussen een nieuwe relatie. Miley met zanger Cody Simpson, Liam maakt het gezellig met model Gabriella Brooks.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.