Miley Cyrus voor het eerst openhartig over relatie

Photo News
Miley Cyrus en Liam Hemsworth moesten weer voor elkaar vallen. De tortelduifjes, die sinds vorig jaar weer samen zijn, verbraken hun verloving in 2013. "Ik moest heel veel veranderen", blikt Miley terug in een interview met Billboard.

"Veranderen met iemand aan je zijde die niet mee verandert, is te moeilijk. Plots ken je die persoon niet meer", getuigt Miley. In haar nieuwe single Malibu zingt ze over hoe de liefde opnieuw openbloeide. "Mensen praten sowieso over mij en mijn relatie. Waarom zou ik dan niet de touwtjes in eigen hand nemen en over mijn gevoelens schrijven?"

Wiet
Malibu is het eerste nummer van Miley's nieuwe, nog titelloze album, dat later dit jaar verschijnt. Op de cd staan niet enkel liedjes over Liam, maar ook over werkende vrouwen. Zo heeft de zangeres een grote bewondering voor Hillary Clinton.

Miley is nauw betrokken bij het album: ze schreef alle teksten zelf en componeerde ook alle muziek. Tijdens het maken ervan gebruikte ze wekenlang geen wiet. "Ik heb nog nooit zo lang niet gerookt. Ik wil me graag omringen met mensen die me stimuleren en ik merk dat dat niet de mensen zijn die stoned zijn."