Miley Cyrus neemt naam van haar man aan en heet nu Miley Rae Hemsworth

Evan Agostini/Invision/AP
De wereld kent haar en blijft haar kennen als Miley Cyrus, maar officieel gaat de zangeres voortaan door het leven als Miley Rae Hemsworth. Dat maakte haar man Liam bekend in de tv-show Live With Kelly and Ryan.

"Ik hoorde dat je bent getrouwd met een van mijn favoriete personen... Miley Cyrus!", vertelde co-host Kelly Ripa lachend aan Liam. "Het is nu trouwens Miley Rae Hemsworth", antwoordde hij. "Ze heeft mijn naam aangenomen, maar ze zal professioneel nog wel bekend blijven als Miley Cyrus."

Liam en Miley stapten eind vorig jaar in het huwelijksbootje en Liam vertelt dat hij eindelijk een beetje gewend is geraakt aan het getrouwde leven. "Het wordt steeds normaler. Het is ook erg leuk om man en vrouw te zijn."

Inmiddels heeft Miley in Liams telefoon ook een andere naam. "Ze staat nu gewoon als 'vrouw' in mijn telefoon", aldus Liam.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Stella Birkenbrau

    Ook een manier om een rotimago af te schudden natuurlijk.

  • Ivo Vandeneynde

    Hoe belachelijk en ouderwets. Je bent geboren met je eigen naam en die hoef je niet te veranderen. Ik dacht dat we in de 21ste eeuw leefden en vrouwen zelfstandig konden zijn?