Miley Cyrus bevestigt relatie met Cody Simpson

Miley Cyrus vormt inderdaad een koppel met zanger Cody Simpson.
Photonews Miley Cyrus vormt inderdaad een koppel met zanger Cody Simpson.
Amper twee weken nadat Miley Cyrus (26) en haar vriendin Kaitlynn Carter uit elkaar gingen, en nog geen twee maanden nadat de zangeres aankondigde dat ze gaat scheiden van acteur Liam Hemsworth, is Miley alweer verliefd.  

In een lang statement op sociale media bevestigt Miley dat zij en zanger Cody Simpson (22) inderdaad een koppel vormen. Miley vraagt haar fans om haar niet te veroordelen, maar juist te steunen. De 26-jarige wereldster hekelt het feit dat ze slet wordt genoemd puur omdat ze na de breuk met haar man Liam Hemsworth en een korte romance met Kaitlynn Carter nu vrij snel alweer met een ander wordt gezien. “Ik weiger me terug te trekken en alleen thuis te daten want a. dat is niet leuk en b. extreem ongemakkelijk en het brengt me in een kwetsbare positie”, legt Miley uit. “Ik wil graag een activiteit doen tijdens een date en niet gevangen zitten in mijn eigen huis waar niets anders te doen is als ‘Netflix and chill’.”

(Lees verder onder de foto)

Afgelopen zomer liet Miley weten dat zij en haar man Liam Hemsworth gaan scheiden.
Photo News Afgelopen zomer liet Miley weten dat zij en haar man Liam Hemsworth gaan scheiden.

Kus

Miley werd afgelopen week met Cody gezien in een supermarkt waar ze niet alleen boodschappen deden maar ook een kus uitwisselden. “Dit date-gedoe is ook nieuw voor mij. Ik heb dit nooit eerder gedaan als een volwassen vrouw. Sinds mijn tienerjaren heb ik bijna altijd relaties gehad met uitzondering van een paar pauzes, waarin ik mij meestal te pletter werkte. Mensen ontmoeten of vertrouwen in mijn positie is al moeilijk genoeg”, zegt de zangeres.

“Je hoeft geen medelijden met me te hebben, daar vraag ik niet om”, gaat Miley verder. “Ik heb een geweldig leven en dat zou ik voor geen goud inruilen voor privacy maar alsjeblieft maak het me niet moeilijker dan het al is. Ik probeer het licht op te nemen. Wen er maar aan dat ik aan het daten ben. Dit is wie ik nu ben”, besluit ze.

Miley deelde deze boodschap op Instagram.
Instagram Miley deelde deze boodschap op Instagram.
Miley deelde deze boodschap op Instagram.
Instagram Miley deelde deze boodschap op Instagram.
Miley deelde deze boodschap op Instagram.
Instagram Miley deelde deze boodschap op Instagram.
Miley deelde deze boodschap op Instagram.
Instagram Miley deelde deze boodschap op Instagram.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Josepha Van Vlaanderen

    Die gaat Britney Spears achterna! Zot van glorie!

  • Jo Hendrik

    Veel geluk