Mijlpaal voor zangeres Katerine: "Eindelijk diploma middelbaar onderwijs gehaald"

Katerin heeft eindelijk haar diploma.
Photo News/Westerling Katerin heeft eindelijk haar diploma.
'Star Academy'-winnares Katerine Avgostakis (34) heeft vorige week haar diploma middelbaar onderwijs behaald. Vanwege haar carrière in de showbizz was ze daar nog niet toe gekomen.

"Na de avonden van mijn werk, tussen alle repetities en optredens door, tijdens mijn zwangerschap en met een kersverse baby in huis kan ik trots zeggen dat ik na 4 jaar eindelijk mijn middelbaar diploma heb behaald, letterlijk tussen de soep en de patatten door”, laat Katerine weten aan Showbizzsite. 

“Het was een jeugdzonde", zegt ze over de lange tijd die het duurde om haar diploma te behalen. "Maar de ervaringen die ik heb gehad door de tournees en reizen leer je niet op de schoolbanken."
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kevin Vermeir

  Proficiat, maar dag van vandaag ook niet veel waarde meer. Om rekken te vullen heb je tegenwoordig al een bachelor nodig en moet je minimum 3-talig zijn.

 • Marko Decandt

  Johnny De Sutter, niet mee in zitten, tegenwoordig stelt een hoge school diploma ook niet veel meer voor. Werkervaring levert hetzelfde op als zo'n diploma. Ik noem het dan ook steeds slechts een vel papier met een handtekening op van 1 of ander schooldirecteur. Met een masterdiploma geraak je pas echt hogerop.

 • ANN LIMBOS

  Beter laat dan nooit.

 • Ruben Vandevelde

  Is dat niet verplicht dan?

 • Bert Wevers

  Dikke proficiat