Mick Jagger wilde verzekeraar worden na zijn rockcarrière: “Hij dacht dat het nooit zo lang zou duren”

AFP
Fans van de jonge Mick Jagger dachten dat hij de hele dag bezig was met seks en drugs en rock-'n-roll, maar in werkelijkheid was hij met heel andere dingen bezig, namelijk het opbouwen van een goed pensioen. Dat zegt zijn voormalig accountant Laurence Myers in The Guardian.

"We begonnen al vroeg te praten over pensioenen. Want, zei Mick, ik ga echt geen rock-'n-roll meer zingen als ik 60 ben. We brulden van het lachen", aldus Myers. Volgens hem overwoog Jagger, die een jaar had gestudeerd aan de London School of Economics, een carrière in het verzekeringswezen. "Hij was heel slim en heel geïnteresseerd in zaken."

Jagger is intussen 76 en treedt nog steeds op met de Rolling Stones. Wel onderging hij eerder dit jaar een hartoperatie. Zijn vermogen wordt geschat op bijna 290 miljoen euro.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • TONY 'T KINDT

    Hij is gehaaid maar hij blijft mijn favoriete performer. Move like Jagger!

  • Albert Hessens

    Zalig makker! Blijven gaan ... wat een leven!

  • Baele André

    Het valt op groepen of individuele zangers zijn altijd goed in zaken doen die het niet zijn zien zwarte sneeuw. Of ze een manager hebben of niet maakt weinig verschil. Wat suggereert dat vele managers hen leegzuigen.