Michelle Williams zwanger en verloofd, kort na scheiding

Michelle Williams
EPA Michelle Williams
Actrice Michelle Williams is in blijde verwachting en verloofd met regisseur Thomas Kail. De Oscar-genomineerde filmster is nog geen jaar weg bij haar man Phil Elverum, met wie ze in de zomer van 2018 trouwde. Dat huwelijk liep stuk begin 2019.

De Dawson’s Creek-actrice en haar nieuwe verloofde werden onlangs gefotografeerd bij een chique babywinkel in Londen, tijdens een break van de filmopnames van de superheldenfilm ‘Venom 2'.

De 39-jarige actrice loopt niet te koop met haar privéleven, dus het nieuws kwam voor haar fans als een grote verrassing. Het is niet duidelijk wanneer de romance met Thomas is begonnen, maar hij regisseerde haar in 2019 in Fosse/Verdon. Voor de hoofdrol in dit drama ontving ze een Emmy.

Michelle heeft een dochter Matilda, die ze kreeg met de overleden acteur Heath Ledger. Het stel was drie jaar samen, maar ging uit elkaar vlak voordat de ‘Brokeback Mountain’-ster overleed aan een overdosis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.