Michelle Pfeiffer (59) zou graag nog eens catwoman zijn

Michelle als Catwoman
Batman Retuns Michelle als Catwoman

Michelle Pfeiffer had naar eigen zeggen graag nog eens Catwoman willen spelen, liefst in een spin-off van 'Batman Returns'. Ze speelde de rol eerder in de gelijknamige film van Tim Burton, met Michael Keaton als Batman.

"Ik hield van die rol", zo zegt Michelle. "Ik had het gevoel dat ik me er juist comfortabel in begon te voelen en gewend raakte aan de klauwen en het masker." Hoewel ze geen problemen had met de rol op zich, kan ze zich tegenwoordig niet meer voorstellen dat ze zo'n overdadig kostuum zou dragen. "Veel te oncomfortabel." 

De 59-jarige actrice zit in een drukke periode in haar carrière. Ze heeft rollen in de komende films 'Murder on the Orient Express', 'Ant-Man' en 'The Wasp'. Op dit moment is ze te zien in 'Mother'. Michelle is blij om terug te zijn in Hollywood, nadat ze eerder een pauze van vijf jaar had genomen. "Ik begon naar mijn werk te verlangen, en zelfs mijn kinderen vroegen of ik niet weer ging werken."

'Murder on the Orient Express' film premiere
Photo News 'Murder on the Orient Express' film premiere3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bart Spruyt

    Zowel Stephen Goethals en Sander Clijsters hebben al schitterend de 2 dingen verwoord die ik hier wou zeggen.

  • Stephen Goethals

    In Gotham zou ze het ook eens kunnen proberen... Als extra coach voor Selena Kyle (Camren Bicondova). Deze heeft trouwens zeer veel weg van Michelle Pfeiffer.

  • Sander Clijsters

    Ze heeft een rol in ‘Ant-Man and The Wasp’ en niet in "ant-man" en " the wasp".