Ga naar de mobiele website
^ Top

Michelle Obama pompt Ellen Degeneres onder tafel

Als Michelle Obama tegenwoordig ergens verschijnt, steelt ze zonder verpinken de show. Deze keer was het prijs in de praatbarak van Ellen DeGeneres. Toen de bekende tv-presentratrice haar uitdaagde om te pompen, ging ze meteen op de uitdaging in.

"Hoeveel push-ups kan je doen? Ik wil wel een wedstrijdje houden", klonk het plagerig. "Kan jij dat wel? Je hebt toch rugproblemen gehad", riposteerde de presidentsvrouw echter gevat. Waarna beide dames -onder impuls van een enthousiast publiek- de strijd aangingen.

Michelle kwam met een totaal van 25 uiteindelijk als winnares uit de bus. "Als ik de 'First Lady' zou verslaan, zou me dat niet sympathiek maken. Ik ben tenslotte 54 en u 48, dus ben ik maar gestopt", maakte DeGeneres er zich met een grapje vanaf.

"Laat sokken slingeren"
Mevrouw Obama verklapte ook nog een slaapkamergeheim van manlief Barack. "Hij laat zijn sokken slingeren. Hij denkt dat hij netjes is, maar hij vergist zich. De mensen die zijn sokken oprapen, ja, die zijn netjes." Tot slot waagden beide dames zich ook nog aan een gesmaakte Boogie Woogie.

Michelle zat de voorbije dagen in Californië om haar 'Let's Move!'-campagne te promoten. Eergisteren biechtte ze in de sofa bij Jay Leno nog op dat Barack liedjes van onder meer Al Green en Marvin Gaye voor haar zingt. "Hij houdt van de klassiekers en heeft een mooie stem", klonk het toen. (svm)

Michelle was eerder ook te gast bij Jay Leno.
reuters Michelle was eerder ook te gast bij Jay Leno.


Meld een bug