Michelle Obama geeft het beste van zichzelf tijdens concert van Beyoncé en Jay Z

Michelle Obama met  Tina Knowles, de moeder van Beyoncé.
Twitter Michelle Obama met Tina Knowles, de moeder van Beyoncé.
Beyoncé en Jay Z zijn volop bezig aan hun On The Run II-tournee. Zondag hielden ze halt in Parijs, en daar zaten alvast twee bekende fans in het publiek: voormalige Amerikaans presidentsvrouw Michelle Obama (54) en haar jongste dochter Sasha (17).

Voor Beyoncé en Jay Z aan de show begonnen, werden Michelle en Sasha samen in het Stade de France gespot, maar eens het duo de microfoon in handen nam, was Sasha nergens meer te bespeuren. Michelle werd wel opnieuw gespot. Zij stond in de VIP-zone aan het podium en kreeg daar het gezelschap van Tina Knowles, de moeder van Beyoncé. De voormalige first lady had voor gelegenheid een crèmekleurige short aangetrokken. Die combineerde ze met een topje en oversized hemd in dezelfde kleur. Toen Jay Z aan het rappen sloeg, liet Michelle zich helemaal gaan en begon ze te dansen. 

Het was niet de eerste keer dat Michelle naar een concert trok van Beyoncé en Jay Z, in 2014 trakteerde ze haar dochters Sasha en Malia (20) ook al een keer op een optreden van het koppel. Onlangs werden de Nederlandse koningin Máxima en haar oudste dochter Amalia ook al gespot op een concert van Bey en Jay.

Yasss mothas.... #michelleobama #tinalawson #OTRII

Een foto die is geplaatst door null (@beyonceismysaviour) op
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jurgen Van Den Bergh

    Tegenwoordig noemen ze alles muziek.