Michelle Obama gaat podcast voor Spotify maken

AP
Vanaf 29 juli kruipt Michelle Obama (56) achter de microfoon voor haar eigen podcast op Spotify. Daarvoor tekende ze een exclusief contract met de streamingdienst.

Met een video kondigt Obama aan dat ze eind deze maand ‘The Michelle Obama Podcast’ lanceert. Daarin zal ze in gesprek gaan met mensen uit haar dichte kring, onder wie haar moeder en broer, maar ook bijvoorbeeld journalist Michele Norris en voormalig Witte Huis-adviseur Valerie Jarrett. “De podcast zal intieme en persoonlijke conversaties brengen, en toont wat er gebeurt wanneer we onszelf kwetsbaar openstellen naar elkaar.” 

Hoeveel Spotify neertelde voor de exclusieve podcast, is onduidelijk. Obama heeft een grote aanhang en verkocht van haar boek ‘Becoming’ maar liefst 10 miljoen exemplaren, waar ook een gelijknamige documentaire van verscheen op Netflix.

‘The Michelle Obama Podcast’ zal vanaf 29 juli te beluisteren zijn. Er zullen negen weken lang nieuwe afleveringen uitkomen voor zowel gratis gebruikers als betalende abonnees.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.