Michael Sheen wordt opnieuw vader

Michael Sheen wordt opnieuw vader.
EPA Michael Sheen wordt opnieuw vader.
Leuk nieuws voor Michael Sheen (50): de acteur wordt opnieuw vader. Dat maakte de acteur zelf bekend via Twitter. Moeder is zijn 25-jarige vriendin Anna Lundberg. 

“Ik ben heel blij dat ik iedereen kan laten weten dat mijn partner Anna en ikzelf een kleine engel verwachten”, schrijft Michael Sheen op Twitter. Om er met een kwinkslag aan toe te voegen: “Voor alle duidelijkheid: we verwachten een baby, niet de antichrist.” 

Amper een dag voordien meldden verschillende Amerikaanse media dat de acteur, bekend van de film ‘The Queen’ en de Netflix-serie ‘Masters of Sex’, een relatie heeft met de 25-jarige Zweedse actrice Anna Lundberg. De twee zouden sinds mei een koppel vormen. 

Michael had eerder een relatie met Kate Beckinsale (45). De twee speelden samen in de ‘Underworld’-films, waarin Kate de hoofdrol in speelde. Met haar heeft hij een dochter, Lily Mo Sheen (20). 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.