Mexicaanse kerk zet Jezusbeeld neer dat op Phil Collins lijkt

Phil Collins (r).
AFP/Getty Images Phil Collins (r).
Een grote Mexicaanse kerk heeft opzien gebaard met een nieuw Jezusbeeld dat deze week is geplaatst. Het is niet alleen een van de grootste Jezusbeelden ter wereld. Online constateren fans ook dat het gezicht opvallend veel weg heeft van een jonge Phil Collins. 

Vooral de haardracht van het beeld zorgt ervoor dat mensen een zekere gelijkenis menen te zien met Collins in de jaren 80. Dat meldt de New York Post vandaag. Het beeld is bijna 7 meter hoog en staat in de Epifanía del Señor-kerk in de Mexicaanse staat Zacatecas. Priester Humberto Rodriguez wilde niet reageren op de gelijkenis tussen het beeld en het gezicht van de Britse zanger.

Collins was jarenlang de zanger van de band Genesis. In de jaren 90 had de groep een grote hit met het nummer ‘Jesus he knows me’, een aanklacht tegen de Amerikaanse televisiepredikanten. Ook de woordvoerder van Collins wilde geen commentaar geven op de gelijkenis, meldt de New York Post.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.