Ga naar de mobiele website
^ Top

Meteen nipple slip bij reünie Atomic Kitten

Zangeres Liz McClarnon koos in haar witte minijurk voor een iets te diepe decolleté.
PhotoNews Zangeres Liz McClarnon koos in haar witte minijurk voor een iets te diepe decolleté.
De langverwachte reünie van de meidengroep Atomic Kitten is niet onopgemerkt voorbijgegaan. In de volgepakte G-A-Y Heaven in Londen sprongen vooral Natasha Hamilton en zangeres Liz McClarnon in het oog. De eerste koos voor verleidelijk rood en een sexy bikini, de tweede liet nog minder aan de verbeelding open met een wel erg diepe decolleté in een witte minijurk. Dat moest wel fout aflopen. Een (gedeeltelijke) nipple slip was het bijna overmijdelijke gevolg (ook in onderstaande video zien we McClarnon met haar decolleté worstelen). Niets daarvan bij Kerry Katona, want die was volgens de vuilgebekte Britse boulevardpers gehuld in een 'zwarte vuilzak'.

Kerry Katona (toen 20 jaar) verliet 12 jaar geleden de meidengroep omdat ze een kind verwachtte van Westlife-zanger Brian McFadden. Op haar 32ste staat ze nu weer op het podium met Natasha Hamilton (30) en Liz McClarnon (31). Zangeres Jenny Frost, die Kerry Katona in 2001 verving, is er niet meer bij. In januari is ze bevallen van een tweeling.

'Whole Again'
Samen met de Spice Girls was Atomic Kitten, vooral tussen 1997 en 2004, een groot succesverhaal met wereldhits als 'Whole Again', 'Tide is High' en 'Eternal Flame'. Na de split gingen de meiden voor een solocarrière. In 2008 was Atomic Kitten ermee opgehouden, maar vijf jaar later vierden ze een knallende comeback in Londen.

Sexy rood
Daarbij sprong vooral Liz McClarnon in het oog. Haar witte minijurk stond op springen door haar weelderige boezem en iets te diepe decolleté. Gretig showde ze haar troeven aan het enthousiaste publiek, maar liet zich daarbij al dan niet vrijwillig wel een kleine nipple slip ontvallen. Sexy kan ook anders, dat bewees haar collega Natasha met een verleidelijke rode beha, annex spannende rode broek. Kerry Katona viel danig uit de toon met haar jumpsuit die veel weghad van een zwarte vuilzak volgens de boulevardpers.

Tour
Bij hun comeback laten de meiden van Atomic Kitten zich overigens begeleiden door een cameraploeg. Komende zomer staat er in Groot-Brittannië een grote tour gepland.

photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
Photo News
photo_news
photo_news
Meer over


Meld een bug