Meryl Streep wordt gastvrouw van het Met Gala in 2020

Evan Agostini/Invision/AP
De organisatie van het beroemde Met Gala in New York hebben donderdag bekendgemaakt dat Emma Stone en Meryl Streep de gastvrouwen zijn van het evenement in 2020. Dat doen ze samen met Franse ontwerper Nicolas Ghesquière, componist Lin-Manuel Miranda en Vogue-bazin Anna Wintour.

Het thema van dit jaar werd ook verklapt. De tentoonstelling van dit jaar draait om 'About Time: Fashion and Duration'. De expositie, die te zien is van 7 mei tot en met 7 september volgend jaar, zal draaien om de vluchtigheid van mode. Er wordt teruggeblikt naar mode van vroeger en er wordt gekeken hoe we ons in de toekomst zullen kleden.

Het Met Gala wordt georganiseerd rondom de opening van de tentoonstelling in het Metropolitan Museum of Art. Voor de rode loper zijn honderden bekende gezichten uitgenodigd. Volgend jaar is het de 72e keer dat het evenement wordt georganiseerd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.