Ga naar de mobiele website
^ Top

Mel Gibson doneert al jaren in het geheim geld aan overlevers Holocaust

EPA
Het is ondertussen al meer dan tien jaar geleden dat Mel Gibson drie jaar voorwaardelijk kreeg voor zijn beruchte Joden-uitspraak. Nu doneert de regisseur van de met een Oscar-bekroonde film 'Hackshaw Ridge' in het geheim geld aan een organisatie voor overlevers van de Holocaust.

"Joden zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen in de wereld", zei Mel Gibson in 2006 toen hij in Malibu dronken werd tegengehouden door de politie. Hollywood was in shock en zelf wordt de acteur er niet graag aan herinnerd.

Hij probeerde sindsdien dan ook zijn leven op orde te brengen. Gibson zou namelijk regelmatig geld doneren aan een goed doel voor Holocaust-overlevers. Volgens Zane Buzby, oprichtster van het Survivor Mitzvah Project, doet de regisseur zelfs meer dan alleen maar doneren.

"Iedereen maakt fouten"

"Mel Gibson helpt momenteel overlevers in meer dan acht landen. Ik heb een groot respect voor mensen die hun leven veranderen op een positieve manier. Iedereen maakt fouten maar ik denk dat het belangrijker is om te weten wat mensen met die fouten doen." vertelt de oprichtster van de organisatie die hulp verleent aan overlevers van de Holocaust.

De acteur zou de organisatie al enkele jaren in het geheim helpen.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Bo Dina

    Hij zouw het beter voor de palistanen geven

  • Erik Van Drom

    Respect.

  • Freddy Kruger

    alsof ze nog ni genoeg hebben gekregen er zijn wel betere doelen om aant te schenken

Meld een bug