Mel B met spoed naar het ziekenhuis gebracht: “Ze werd plots blind aan haar rechteroog”

Willy Sanjuan/Invision/AP
Mel B, bekend als een de Spice Girls, is vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Volgens The Sun verloor de 43-jarige zangeres plots het zicht in haar rechteroog. Wat de problemen veroorzaakt heeft, is niet helemaal duidelijk. De Spice Girls zijn momenteel aan het repeteren voor hun reünietournee. 

Volgens een bron zag Mel B plots niets meer uit haar rechteroog en werd ze in alle haast naar het Moorfields Eye Hospital in Londen gebracht. “Ze was er erg aan toe: compleet over haar toeren en aan het schreeuwen”, klinkt het. “Ze werd ondersteund door haar assistente, die haar hand vasthield.” Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. “Maar ze werd snel en goed behandeld", aldus de bron. “De situatie is nu onder controle.”

Het is niet de eerste keer dat Mel B met oogproblemen kampt. In 2014 maakte ze bekend dat ze een oogoperatie zou ondergaan om de problemen van een eerdere, gefaalde laseroperatie recht te zetten. Toen kon ze bijna niets meer zien uit haar linkeroog. “De laseringreep liep helemaal fout, dus deze operatie zal mijn leven veranderen”, vertelde ze toen. Het zou dus kunnen dat de huidige problemen met haar andere oog ook een gevolg zijn van die mislukte ingreep.

In het ziekenhuis kreeg Mel B alle steun van haar collega-Spice Girls Mel C, Geri Halliwell en Emma Bunton. Ze zorgden er ook voor dat de repetities voor de tournee, die volgende week van start gaat, geen vertraging opliepen. Normaal gezien zal alles zoals gepland kunnen doorgaan, aldus een woordvoerder van de meidengroep. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anne Jacobs

    Veel sterkte aan Mel en een vlugge genezing toegewenst, problemen aan ogen kan angstig zijn.