Meg Ryan heeft geen haast om te trouwen

Meg Ryan heeft niet veel haast om te trouwen.
EPA Meg Ryan heeft niet veel haast om te trouwen.
De 57-jarige Meg Ryan is sinds eind vorig jaar verloofd met muzikant John Mellencamp (67), maar heeft geen haast met het plannen van haar bruiloft. Dat vertelt de actrice aan InStyle.

"Ik ben vandaag ook gelukkig. Ja, ik ga op een bepaald moment wel trouwen, maar voor nu is de verloving een fijne staat om in te zijn", legt de actrice uit aan InStyle. Meg zegt zich daarnaast vooral te richten op de relatie zelf en haar twee kinderen: de 27-jarige Jack en de 15-jarige Daisy. “In de twaalf uren per dag waarin ik wakker ben, ben ik vooral geïnvesteerd in het geluk van mijn kinderen”, vertelt ze. “Ofwel bedenk ik hoe ik voor hen kan zorgen, of hoe ik iets op de juiste manier kan vertellen: dat soort dingen die moeders doen. Ik wil dat ze gelukkig zijn.”

De weg naar het altaar is de actrice in ieder geval niet vreemd. Van 1991 tot en met 2001 was ze getrouwd met acteur Dennis Quaid, de vader van haar zoon. Haar dochter adopteerde ze later in haar eentje. Voor Megs aanstaande wordt het huwelijk nummer vier. De 67-jarige muzikant heeft vijf kinderen uit zijn drie huwelijken.
Meg en John zijn sinds het voorjaar van 2017 samen, maar wel voor de tweede keer. Van 2011 tot 2014 hadden ze al een relatie, maar toen bekoelde de liefde.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.